MIRELI » PRODUKTE QUMESHT I FRESKET
QUMESHT I FRESKET 1.5 Liter
» Qumesht lope i pasterizuar dhe i homogjenizuar, perpunuar me teknologjine me te mie te kohes
» Vlerat ushqyese per 100 ml

Proteina: 3.1 g
Karbohidrate:4.7g
Kripa minerale: 0.7 g
Kalori 64 kcal
Kripera minerale:Ca , Mg, K,P
Vitamina :A , B2 , B12 , C, D ,E ,K
Lende e thate 8.5 g

Harta ku tregtohen produktet Mireli

» Dyqanet ne pronesi te firmes Mireli do ti gjeni tek adresat e meposhtme

TIRANE:
Rruga Gjergj Fishta
Prane Gjykates
TIRANE:
Rr. Hoxha Tasim Nr. 2
DURRES:
Rruga Aleksander Goga
KAVAJE:
Shetitorja Nr.1
Perballe bankes Raffeisen
Fabrika e Qumeshtit Mireli
© 1992 - 2013 Te gjitha te drejtat e rezervuara