Fabrika Mireli
temp
temp
temp
temp
Fabrika Mireli temp temp temp temp
Fabrika e Qumeshtit Mireli
Fabrika e qumeshtit Mireli, u themelua nga Z. Aqif Caca, i cili eshte edhe President i shoqerise Mireli. Shoqeria, nis aktivitetin ne vitin 1992. Me ambicie, dhe kurajo per te realizuar nje projekt me cilesi Evropiane, ne vitin 1996, kryhet investimi me permasa te medha per zgjerimin e kapaciteteve prodhuese.

Ne vitin 2001, nje teknik i njohur italian, instalon ne fabrike nje linje bashkekohore per prodhimin e qumeshtit. Kjo mundesoi, rritjen e nivelit teknologjik ne parametra evropiane, dhe permiresoi ndjeshem cilesine e produkteve.

Ne vitin 2004, u zgjerua ne permasa te dyfishohet hapesira ku zhvillon veprimtarine shoqeria Mireli sh.p.k.

Me pas, ne vitin 2009 linjat e perpunimit te qumeshtit, jane zevendesuar ne te gjithe shtrirjen e tyre te funksionimit, me teknologji te re, nga me modernet.

Shoqeria jone, i kushton shume vemendje dhe rendesi, rritjes se vazhdueshme te nivelit te larte te cilesise se produkteve te prodhuara prej saj.

Ne vijim te realizimit te projektit, per nje teknologji sa me te perparuar, ne vitin 2012, vendoset ne perdorim, linja e paketimit te produkteve, e realizuar sipas fjales me te fundit te teknologjise perkatese Gjermane.

Qumesht i fresket
Dhalle
Kos natural shishe
Kos natural gote
Djath i bardhe
Djath kackavall
Djath kackavall pikant
Djath i bardhe deljeje
Djath me feta
Mozzarella
Dyqanet ne pronesi te firmes Mireli do ti gjeni tek adresat e meposhtme

TIRANE:
Rruga Gjergj Fishta
Prane Gjykates
TIRANE:
Rr. Hoxha Tasim Nr. 2
DURRES:
Rruga Aleksander Goga
KAVAJE:
Shetitorja Nr.1
Perballe bankes Raffeisen
Fabrika e Qumeshtit Mireli
© 1992 - 2013 Te gjitha te drejtat e rezervuara