Produktet Mireli gjenden kryesisht ne tregjet e zones se Shqiperise se Mesme, ne qytet:

Tirane - Durres - Kavaje

Elbasan - Rrogozhine - Peqin

Cerrik - Librazhd - Vore

Dyqynet qe i perkasin posacerisht shoqerise,gjenden ne Tirane, Durres, Kavaje.
Shoqeria zbaton parimin e zgjerimit te tregut, dhe eshte e gatshme te bashkepenuoje me kliente, ne tere Shqiperine.
Jeni te ftuar ne kete bashkepunim.

Qumesht i fresket
Dhalle
Kos natural shishe
Kos natural gote
Djath i bardhe
Djath kackavall
Djath kackavall pikant
Djath i bardhe deljeje
Djath me feta
Mozzarella
Dyqanet ne pronesi te firmes Mireli do ti gjeni tek adresat e meposhtme

TIRANE:
Rruga Gjergj Fishta
Prane Gjykates
TIRANE:
Rr. Hoxha Tasim Nr. 2
DURRES:
Rruga Aleksander Goga
KAVAJE:
Shetitorja Nr.1
Perballe bankes Raffeisen
Fabrika e Qumeshtit Mireli
© 1992 - 2013 Te gjitha te drejtat e rezervuara